Ring til os på tlf: +45 4698 0912 | E-mail:

"Helt ude i skoven"

Vi hjælper med dyrkning af dine juletræer

Vores arbejde

Vi oplever et stigende antal henvendelser fra kunder, der ønsker hjælp til opstart med dyrkning af juletræer. Vi hører ofte fra kunder, der har en ejendom med et mindre jordareal, som selv ønsker at dyrke jorden i stedet for at bortforpagte den.

Vi våger den påstand og siger, at dyrkning af juletræer er dyrkning af en speciel afgrøde, der kræver en hel anden tilgang til pasning af afgrøden set i forhold til f.eks. dyrkning af korn eller græs. Har man den opfattelse, at juletræer passer sig selv, og at man otte år efter plantning af arealet kan komme tilbage for at skove træerne og herved blive millionær, bliver man slemt skuffet.

Der skal bruges mange timer med topskudsregulering, formklipning, stabklipning, fuglebeskyttelse, ukrudts- og skadedyrbekæmpelse blot for at nævne nogle af de mange arbejdsopgaver, der er ved dyrkning af juletræer.

Vores udvalg af maskiner kan håndtere stort set alle opgaver, der medfølger i forbindelse med dyrkning af juletræer. Skulle vi møde en arbejdsopgave, hvor vi ikke selv har de fornødne maskiner, kan vi via vores netværk af andre juletræsdyrkere altid finde en løsning på den aktuelle arbejdsopgave, du måtte stå over for.

Vi planter overalt på Sjælland med vores plantemaskine og hjælper dig naturligvis efterfølgende med dyrkning og pasning af dine træer, såfremt du måtte ønske det.

Top