Ring til os på tlf: +45 4698 0912 | E-mail:

"Helt ude i skoven"

Plantning af juletræer

Plantning af juletræer

Vi har altid et godt tilbud på plantning af juletræer, og det er med juletræer i den fineste kvalitet. Vi bruger altid planter af bedste kvalitet.

Vi har oplevet enkelte kunder, der selv indkøber planter for at spare lidt på indkøbsprisen, ofte har problemer med, at planterne ikke vil gro. I sidste ende vil den plante, der ikke vil gro, blive den dyreste plante. De penge, der er sparet på indkøb af planten, bliver brugt mange gange på arbejdsopgaver som efterbedring, ekstra kunstgødning og andre tiltag for at få planterne til at gro.

En anden parameter, der skal tages højde for, er plante- og rækkeafstanden ud fra den dyrkningsmodel, der er valgt. Afstanden har betydning for, hvor store træer man ønsker at dyrke, inden de afsættes. Ønskes store brede træer, er det nødvendigt at plante på større afstand, end hvis der ønskes små og smalle træer. Vi hjælper med rådgivning og valg af den dyrkningsmodel, der matcher dine ønsker og behov.

Plantning af juletræer

2 rækket plantemaskine

Vi har en 2 rækket plantemaskine til plantning af juletræer, skovrejsning, læhegnsplantning og lignende. Plantemaskinen har rulleskær og planteskær til plantning på agerjord og efter knusning.

Plantning af juletræer

Frøbed med juletræer

Planter i god kvalitet er afgørende for en vellykket plantning. På billedet ses et frøbed hvor nye fine juletræer ser dagens lys. Vi bruger altid planter af bedste kvalitet.

Top