Ring til os på tlf: +45 4698 0912 | E-mail:

"Helt ude i skoven"

Julebesøg på stadeplads 1. søndag i advent

Stadepladsbesøg på Nørrebro

Julebesøg på stadeplads 1. søndag i advent

Når et juletræ er færdigdyrket og fældet, tænker mange måske ”ude af øje ude af sind”. Men for os er den faglige stolthed lidt af en æressag, der skal sikre slutforbrugeren den bedste juleoplevelse, når de køber juletræer fra vores plantage.

Vi besøgte derfor en af de mange stadepladser i Storkøbenhavn, der sælger vores prima juletræer i år. Besøget skulle belyse og afdække to områder.

1) Hvordan oplevede stadehandleren besøget i vores plantage? Lige fra udvælgelsen af juletræer og helt frem til leveringen af disse på stadepladsen?
2) Hvad tænker slutkunden om juletræerne på stadepladsen, der oprindeligt kommer fra vores plantage i Tureby?

Vi ankommer til Balders Plads og førstehåndsindtrykket er meget positivt. Alle juletræer er flot præsenteret, hele pladsen oser af jul, og der dufter af gløgg. Efter en rundvisning på pladsen af stadehandleren stiller vi ham spørgsmålet om oplevelsen af besøget i vores plantage, og svaret kommer prompte: ”Det hele er gået glat uden problemer. Vi har selv mærket de juletræer af i plantagen, som vi ville købe, og er særdeles tilfreds med leveringen.”

Ganske kort tid efter stadehandlerens svar ankommer endnu en kunde på pladsen for at købe et juletræ. Vi spurgte om hans mening om juletræerne og hans interesse for flere informationer vedr. det juletræ, han havde købt.
Igen var der positiv tilbagemelding om kvaliteten og især, at han kunne læse mere om vores juletræer her på hjemmesiden.
 

Top